Solceller

Visste du at Enova faktisk tilbyr støtte til folk som produserer egen strøm? Det hjelper jo også på en smule at man sparer det fragile miljøet vårt. Er ikke så gale å lade elbilen med egen strøm heller.

Bestill Hjelp med Solceller
Svea Finans logo

Er det ikke typisk at man trenger elektriker når det passer dårligst? Vi vet.

Søk om finansiering

Produser din egen strøm med solceller!

Hvorfor bruke solceller?

Med en stadig økende strømpris kombinert med et viktigere behov for å tenke miljø, så er solceller en ypperlig metode for å møte fremtidens krav. Mange tror at Norge ikke har nok sol til å få nytte av solceller, men dette er bare en myte. I snitt produserer pr kvadratmeter med solceller 700-1100 kilowattimer i året. For å sette det i perspektiv, er gjennomsnittlig strømforbruk i Norge:
Enebolig: 20 000 kWh
Rekkehus/tomannsbolig: 15 000 kWh
Leilighet: 9 000 kWh
Med andre ord kan du dekke hele eller store deler av strømforbruket ditt med solceller.

Bergen Elektro og Varme holder på å sette opp solceller

Gode støtteordninger

Enova tilbyr i dag støtteordninger for alle som produserer sin egen strøm. Du kan få inntil 28 750,- som privatperson for å produsere egen strøm med solceller på taket, avhengig av størrelsen på anlegget ditt. Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et estimat på hva ditt solcelle-anlegg vil koste deg.

Flere gode grunner

Som nevnt tidligere er det en stadig økende strømpris, og ekspertene anntar en større vekst i nær fremtid. Dine utgifter vil være mye mer forutsigbare. Du vil også beholde kontrollen over din egen strøm, du slipper for eksempel å uroe deg for om strømnettet blir stengt i nabolaget.

Når du reiser på ferie kan strømmen du produserer selges til andre for faste satser. Dette styrer du helt selv. Sist, men ikke minst er miljøaspektet viktig for oss. Solceller produserer fornybar energi som er et bra tiltak for å ta vare på kloden vår i fremtiden.

Bergen Elektro og Varme har satt opp stativ til solceller

Investering som varer

Et solcelleanlegg er laget for å vare lenge. Det er lave driftskostnader og svært pålitelig. Du kan forvente mist 80% effekt av original virkningsgrad i 25 år. Skal du selge boligen er solcelleanlegg en relevant faktor for energikarakteren. Med andre ord vil dette øke verdien på boligen din.

Godt samarbeid

Vi leverer solceller i samarbeid med Integrated Renewables AS.

Tilbake til tjenester Få Gratis Befaring

Samarbeidspartnere