Belysning

Riktig belysning kan hjelpe deg å spare penger på strømmen. Det er det viktigste tenker vi, design og energisparing. Stuen, kjøkkenet og badet, lys er overalt, så vi bryr oss litt ekstra

Bestill Hjelp med Belysning
Svea Finans logo

Er det ikke typisk at man trenger elektriker når det passer dårligst? Vi vet.

Søk om finansiering

God belysning i boligen er viktig for hele familien. Med riktig belysning øker trivselen og bruksområdene. Vi nordmenn bruker store deler av året innendørs, noe som gjør det ekstra viktig å prioritere god belysning.

Energisparing

Hva som er lov, og hva som ikke er lov å bruke som belysning er stadig i endring. Det er et felles ønske om å spare energi der man kan, og riktig belysning er en av kildene til god energisparing. Vi hjelper deg med montering av downlights, dimmere, taklamper og andre smarte løsninger til din bolig.

Bergen Elektro og Varme installerer lys

Moderne belysning

Belysning i moderne boliger er både bedre og mer energieffektivt, og de varer som regel mye lengre enn tradisjonelle lyspærer. Det kan godt tenkes at du slipper å bytte «pærene» på dine downlights etter at vi har installert de – rett og slett fordi de bare varer og varer.

Til og med for bedrifter som har litt utenom det vanlige lys

Mindre brannfarlig

Gammeldags belysning brukte 20% av energien til å skape lys, og 80% gikk til varme. Disse varme pærene kan være en potensiell kilde til brann. Moderne belysning bruker som regel LED teknologien, noe som produserer svært lite varme.

Planlegg nok lyspunkter

Om du ønsker et personlig og mer hjemmekoselig preg i huset ditt, da er det viktig å variere hvilke lamper du bruker, og hvor du plasserer de. Du må derfor tenke over hvor lyspunktene monteres. Det kan også være lurt å planlegge hvor lysbryterne skal plasseres. Ønsker du å gå rundt i hele huset for å slukke én og én pære, eller samler du alle bryterne ved utgangen?

Tilbake til tjenester Få Gratis Befaring

Samarbeidspartnere