Bad

Badet bruker mer strøm enn man kanskje tror. Vi hjelper deg å planlegge nye bad for å passe på at alt er tatt hensyn til. Eller kanskje det er oppussing på gang? Vi hjelper nå der og

Bestill Hjelp med Bad
Svea Finans logo

Er det ikke typisk at man trenger elektriker når det passer dårligst? Vi vet.

Søk om finansiering

Et moderne og funksjonelt baderom er blitt veldig viktig for mange av oss. Har du planer om å pusse opp eller bygge nytt bad, så bør du inkludere en elektriker så tidlig som mulig i prosessen.

En fornøyd kunde av Bergen Elektro og Varme

Planlegging

Når du skal gjøre endringer eller bygge nytt baderom, bør du legge en god plan for hvordan du ønsker å ha det. Se for deg hvor vaskemaskinen, vasken, toalettet, servanten(e), speilskapet osv skal stå. Det elektriske anlegget legges opp slik at hele baderommet blir funksjonelt. Hvordan skal du ha belysningen? Hvor skal bryterne/dimmerne plasseres? Skal du har varmekabler, og skal disse ha automatiske funksjoner for energisparing? Ønsker du ekstra stikkontakt til hårføneren eller lading av den elektriske tannbørsten?

Bergen Elektro og Varme leverer elektriker tjenester for bad

Inkluder elektrikeren tidlig

For å sikre at resultatet av det nye baderommet ditt blir like bra som du hadde sett for deg, bør elektrikeren din være en den av prosessen så tidlig som mulig. Da vil du få hjelp til å se løsninger du kanskje ikke hadde tenkt på selv, og det vil være mulig å gjennomføre ønskene dine.
Vi i Bergen Elektro og Varme har lang erfaring med installasjon på baderom, og vi hjelper med smarte tips og lure løsninger slik at ditt nye bad blir bedre enn forventet.

Tilbake til tjenester Få Gratis Befaring

Samarbeidspartnere